Γενέθλια με κραυγή από το 19χρονο μοντέλο: Μη με εγκαταλείψετε εδώ

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Ειρήνης (είχε γενέθλια προχθές) που συνελήφθη στο Xονγκ Κονγκ να μεταφέρει κοκαΐνη, Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Κεχαγιόγλου «ο πατέρας και η μητέρα της Ειρήνης κατάφεραν να μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ και να συναντηθούν με την Ειρήνη. Η πρώτη συνάντηση ήταν πολύ δύσκολη καθώς η νεαρή τους κοιτούσε με απλανές βλέμμα.

Τη δεύτερη μέρα η συνάντηση τους ήταν καλύτερη. Αν και η διάρκειά της κανονικά έπρεπε να είναι 15 λεπτά, κατ εξαίρεση οι συναντήσεις διαρκούσαν 30 λεπτά. Εκεί η Ειρήνη είπε στον πατέρα της ότι είναι αθώα και ότι δεν θα μετέφερε ποτέ ναρκωτικά. Ο πατέρας της μάλιστα ως αστυνομικός της είχε δείξει τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια.

Αυτό που είπε στους γονείς στην τελευταία συνάντηση ήταν «σας παρακαλώ μην με ξεχάσετε. Μην με εγκαταλείψετε εδώ».

Στο ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου τι θα συμβεί αν η 20χρονη δηλώσει αθώα ο κύριος Κεχαγιόγλου απάντησε «αν δηλώσει αθώα, στο αγγλικό νομικό σύστημα που έχει υιοθετήσει το Χονγκ Κονγκ θα γίνει δίκη και η ποινή που μπορεί να επιβληθεί στην περίπτωση που κριθεί ένοχη, μπορεί να φτάσει τα 26, τα 28 ακόμα και τα 30 χρόνια.

Αν δηλώσει ένοχη, σε μια κίνηση στρατηγικής η προβλεπόμενη ποινή μπορεί να μειωθεί ακόμα και στο 1/3. Να φτάσει δηλαδή τα 15 χρόνια αρχικά και σε δεύτερο στάδιο, με καλή διαγωγή μπορεί να φτάσει και τα 12 χρόνια».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΟΝΤΕΛΟ, 19ΧΡΟΝΗ, ΚΡΑΥΓΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!