γεμάτο-υπεράριθμους-επιβάτες-το-super-runner-γι-642138
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.06.2019 | 17:53

Γεμάτο υπεράριθμους επιβάτες το Super Runner για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο

Παρά το ότι εδώ και πολύ καιρό τα εισιτήρια στα πλοία εκδίδονται ηλεκτρονικά, φαίνεται ότι πάντα θα υπάρχουν «παραθυράκια» για να φορτώνονται με υπεράριθμους επιβάτες.

Σήμερα Παρασκευή με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος προ των πυλών στα λιμάνια γινόταν το αδιαχώρητο. Από τη Ραφήνα αναχωρούσαν πολλά πλοία για Κυκλάδες ανάμεσα στα οποία και το ταχύπλοο Super Runner στις 15:30 μετά το μεσημέρι με τον επίσημο προγραμματισμό του να αναφέρει ως προορισμούς Ανδρο, Τήνο και Μύκονο.

Μολονότι στα ταχύπλοα οι θέσεις των επιβατών είναι αριθμημένες και συγκεκριμένες, κάποιοι βρήκαν τον τρόπο φαίνεται για διπλοκρατήσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και διαμαρτυρίες μεταξύ επιβατών και πληρώματος. Πολλοί ήταν αυτοί που έχοντας εισιτήριο στα χέρια τους αναζητούσαν μάταια να καθίσουν κάπου με τις θέσεις τους να έχουν καταληφθεί από άλλους επιβάτες, με αποτέλεσμα να μένουν όρθιοι σε όλο το ταξίδι.

Τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε μας τις έστειλαν αγανακτισμένοι επιβάτες που… την έβγαλαν όρθιοι παρά το γεγονός ότι το εισιτήριό τους ανέγραφε αριθμό θέσης.

PL4
pl2
pl3_2