Γάμος στη Θεσσαλονίκη με κρούσματα: Τι δήλωσε ο γαμπρός που βρέθηκε θετικός

εκκλησία

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όπου δεκαέξι άτομα κόλλησαν κορονοϊό σε γάμο με περίπου 150 καλεσμένους, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Γαμπρός, νύφη και άλλα 14 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πατέρας του γαμπρού και ο DJ βγήκαν θετικοί στον ιό. Άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του γαμπρού δήλωσε μέσω του ΣΚΑΪ ότι στον γάμο και το γλέντι οι καλεσμένοι ήταν 150 και όχι 300, πληροφορία που επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Δεκαέξι είναι τα θετικά κρούσματα που προκύπτουν ενώ τα ύποπτα κρούσματα αγγίζουν τα 100.

Ο γαμπρός μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε: «Κάναμε τον γάμο το Σάββατο. Την Τρίτη, τώρα, εγώ το μεσημέρι, άρχισα να νιώθω μια αδιαθεσία. Το απόγευμα κατά τις οκτώ, εννιά άρχισα να ανεβάζω ξανά πυρετό, ε και το βράδυ είχα πυρετό. Την Τετάρτη άρχισαν να έρχονται και κάποια μηνύματα ότι και κάποιοι φίλοι μας δεν είναι καλά. Πήγαμε στο νοσοκομείο, κάναμε εξετάσεις και χθες το απόγευμα μάθαμε ότι είμαστε θετικοί. Φοβήθηκα, οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί, οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε δεύτερη βάρδια λίγο με τρομάξανε είναι η αλήθεια γιατί είδαν και τα λευκά χαμηλά και μου είπαν είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου. Εκεί λίγο φοβήθηκα να σας πω την αλήθεια. Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Δεν κάναμε ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα είναι δυνατό να κάναμε το γάμο, δηλαδή τόσο αμελείς είμαστε; Το μυαλό μας δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος…».

Όπως είπε ο Γιάννης ο DJ στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, όπως αναμετέδωσε ο ΣΚΑΪ, «παίζω στον γάμο, περάσαμε όμορφα, τα παιδιά χορέψανε, όλα πήγαν καλά. Τελειώνει ο γάμος, χαιρετιόμαστε, φεύγουμε. Και μετά από 3-4 ημέρες έβγαλα και εγώ τα πρώτα συμπτώματα, του στυλ ότι είχα λίγα δέκατα, ανησύχησα, πήγα και έκανα το τεστ και βγήκα θετικός».

Ο διευθυντής Πνευμονολογικού Τμήματος του «Παπανικολάου», Αδαμάντιος Χλώρος, είπε στον ΣΚΑΪ: «Για τον γαμπρό ξέρουμε ότι και η σύζυγός του, η νύφη δηλαδή είναι και αυτή θετική, σε καλή κατάσταση, περιορισμένη στο σπίτι. Οπότε θα νοσηλεύονται μαζί στο σπίτι έχοντας επαφή με τον ΕΟΔΥ για τα περαιτέρω».

Ο πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τουχτίδης, είπε: «Την Πέμπτη, λοιπόν, εμφανίστηκαν άλλα 10-12 άτομα στο Παπαγεωργίου, οι οποίοι μας ανέφεραν ότι συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πάλι γλέντι. Ελέγχθηκαν, 10 από αυτούς βγήκαν θετικοί. Δυστυχώς, απ ό,τι φαίνεται εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ωρολογιακή βόμβα στη Θεσσαλονίκη. Σκεφτείτε ότι αυτά τα άτομα, τα 150, που ήταν στο συγκεκριμένο μυστήριο για περίπου 4-5 ημέρες, αφού είχαν πάρει τον ιό, αφού είχαν επιμολυνθεί, συμμετείχαν σε άλλες δραστηριότητες».

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης σημείωσε: «Ο κόσμος όσο να ‘ναι ήρθε πιο κοντά, κάποιοι χοροί…Υπήρξαν και οι ευχές στους νιόπαντρους, και χειραψίες… Και φιλιά! Κάποιος συγγενής μας είπε, παιδιά, ξέρετε από το γάμο είναι κάποιοι άνθρωποι στο νοσοκομείο. Οπωσδήποτε όπως είναι φυσιολογικό θορυβηθήκαμε πάρα πολύ».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΑΜΟΣ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!