γαλάτσι-νέος-ξυλοδαρμός-12χρονου-από-συ-1180568
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.05.2023 | 10:25

Γαλάτσι: Νέος ξυλοδαρμός 12χρονου από συμμορία ανηλίκων

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας. Ένα ακόμα ανάλογο περιστατικό, το οποίο μάλιστα βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, σημειώθηκε στο Γαλάτσι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Mega, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 12χρονος πήγε μια βόλτα μαζί με τον 15χρονο φίλο του, στην περιοχή Λαμπρινή στο Γαλάτσι. Όταν έφτασαν εκεί, τους πλησίασε ένας ανήλικος, 15 ετών, ο οποίος άρχιζε να προπηλακίζει τον 12χρονο. Το περίεργο είναι ότι αυτός που τραβούσε το βίντεο ήταν ο 15χρονος που βρισκόταν μαζί με τον 12χρονο.

Ο 12χρονος τόνισε στο Mega πως του έστησαν παγίδα για να τον ξεφτιλίσουν και για να ανεβάσουν το βίντεο στα social media. Παράλληλα, η μητέρα του θύματος ανέφερε ότι αυτός που ξυλοκόπησε τον γιο της πληρώθηκε από τον 15χρονο που βιντεοσκοπούσε. «Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει, έδωσε 1-2 σφαλιάρες στον γιο μου. Ο ένας τον χτυπούσε και ο υποτιθέμενος φίλος του βιντεοσκοπούσε.

Όλα αυτά έγιναν επί πληρωμή, ο δράστης θα έπαιρνε 50-70 ευρώ. Τον χτυπούσε με το δεξί του χέρι, και το αριστερό του χέρι το είχε στην τσέπη του παντελονιού του, όπου ο 15χρονος, σύμφωνα με όσα μου είπε ο γιος μου, είχε ένα μαχαίρι. Ούτε γειτονιά θα αλλάξω, ούτε σχολείο θα αλλάξω. Προσπαθούμε και εγώ και ο πατέρας του να κάνουμε το καλύτερο για το παιδί. Ήταν τρομαγμένος, είχε πάθει σοκ» είπε.