Ο Πέτρος Γαϊτάνος στην πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo

Το «σύμβολο» του ελληνικού Πάσχα, ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας παιχνιδιών Jumbo. Ο δημοφιλής αοιδός ακολουθεί μεν τον δρόμο που χάραξαν οι Άντζελα Δημητρίου,Κατερίνα Στανίδη και Παναγιώτης Ψωμιάδης, καταφέρνει ωστόσο να αποφύγει τους κλισέ στίχους των μέχρι τώρα σποτ και να δώσει ένα αποτέλεσμα διαφορετικό που σίγουρα θα προκαλέσει το γέλιο του θεατή.

Στη διαφήμιση, ο Πέτρος Γαϊτάνος «ζεσταίνει» τη φωνή του, τραγουδώντας έναν ψαλμό, όταν ξαφνικά τον καλεί ένας εκπρόσωπος της εταιρείας για να του προτείνει να είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού πασχαλινού σποτ. Εκείνος ζητάει να μάθει τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους: Αρχικά του προτείνουν να υποδυθεί τον Πόντιο Πιλάτο αλλά ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν τη βρίσκει πολύ καλή ιδέα.

Το δεύτερο σενάριο τον θέλει Ιούδα την ώρα που παραλαμβάνει τα 30 αργύρια, αλλά και αυτό απορρίπτεται. Στο τρίτο υποδύεται τον εαυτό του το βράδυ της Ανάστασης, όπου μια απρόσεχτη κυρία του καίει κατά λάθος τα μαλλιά με τη λαμπάδα της. Ούτε αυτό ευόδωσε για να έρθει τελικά το τελευταίο που εγκρίνεται: Ο αοιδός κρατά ένα λευκό κερί και δηλώνει ότι το νόημα της γιορτής του Πάσχα έγκειται ακριβώς σε αυτή την απλότητα.

Jumbo Πάσχα 2019 – Πέτρος Γαϊτάνος

H φετινή μας Πασχαλινή καμπάνια, κρύβει ένα γεμάτο αγάπη μήνυμα και τον άνθρωπο που μπορεί να το εκφράσει. Τον άνθρωπο που αποτελεί την μετουσίωση των άγιων αυτών ημερών. Τον Πέτρο Γαϊτάνο! Καλό Πάσχα!

Gepostet von Jumbo am Montag, 1. April 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, JUMBO, VIDEO, ΓΑΙΤΑΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!