φυλάκιση-25-ετών-στον-παιδεραστή-με-το-φ-387136
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.01.2018 | 15:55

Φυλάκιση 25 ετών στον παιδεραστή με το φορτηγάκι (φωτο)

Σε ποινή κάθειρξης 25 ετών και πρόστιμο 120.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, ο 42χρονος Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος είχε γίνει γνωστός ως ο παιδεραστής με το βαν.

Όπως σημειώνει το newsit, πρωτόδικα στον κατηγορούμενο είχε επιβληθεί κάθειρξη 26 ετών.

«Ελπίζω να συμμορφωθείτε» ήταν τα λόγια του προέδρου προς τον κατηγορούμενο μετά την ανακοίνωση της απόφασης. Νωρίτερα είχαν απορριφθεί τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

«Ο κατηγορούμενος δεν αστειεύεται,  χτυπάει. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει» είχε τονίσει ο εισαγγελέας στην πρόταση του, ζητώντας την ενοχή του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στον 42χρόνο αποδίδεται η απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου, αλλά και οι βιασμοί μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο, που αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Από την πλευρά του ο 42χρονος, υποστήριξε ότι  δεν είχε πρόθεση να αποπλανήσει το 13χρονο αγόρι και ότι τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος συνευρέθησαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους.

«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος» είπε ο κατηγορούμενος.