φυλάκιση-10-μηνών-στον-γνωστό-τράπερ-για-860720
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.06.2022 | 16:01

Φυλάκιση 10 μηνών στον γνωστό τράπερ για παράνομη οπλοκατοχή

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή επιβλήθηκε στο γνωστό τράπερ ο οποίος συνελήφθη στο Μπουρνάζι με ένα όπλο στην κατοχή του από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του με τον οποίο ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του, ο φίλος του τράπερ τόνισε πως εκείνος νοίκιασε το όπλο προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε βίντεο κλιπ.

Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι αμέσως μόλις είδε το όπλο, είπε πως ακυρώνει το γύρισμα καθώς δεν συμφωνούσε να το χρησιμοποιήσουν.

Επιπλέον, τόνισε ότι παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν, ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειας του.

Έτσι τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Το θηριώδες και πολυτελές τζιπ σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του οδηγού φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών.

Έτσι τον σταμάτησαν και στον έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής της τραπ είχε μέσα στο αυτοκίνητό του ένα 9αρι πιστόλι μαζί με γεμιστήρα.

Οι δείκτες του ρολογιού πλησίαζαν στις οκτώ χθες το βράδυ, όταν ο τράπερ με ένα μαύρο Range Rover κινούνταν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι. Οι αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκο στο σημείο έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει στην άκρη. Έτσι κι έγινε. Εναντίον του 22χρονου τράπερ σχηματίστηκε δικογραφία για αδίκημα της παραβίασης περί όπλων, ενώ την υπόθεση την ανέλαβε η ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε έρευνες στο σπίτι του τράπερ, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο επιπλέον ενοχοποιητικό στοιχείο.