φθιώτιδα-για-τρίτη-φορά-μικρή-μαθήτρι-721829
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2022 | 23:30

Φθιώτιδα: Για τρίτη φορά μικρή μαθήτρια σε λάθος σχολικό

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Τσούκα του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, αφού ένα κοριτσάκι, μαθήτρια δημοτικού μπήκε για τρίτη φορά σε λάθος σχολικό! Όχι με δική του υπαιτιότητα φυσικά. Αλλά οι υπεύθυνοι ακόμα αναζητούνται και όπως προανήγγειλε ο πατέρας της επτάχρονης, θα υπάρξει και νομική διαδικασία εναντίον τους.

«Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Θα γίνουν μηνύσεις», λένε έξαλλοι και ανάστατοι οι γονείς της μικρής μαθήτριας στο LamiaReport.gr.

Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο, στην αρχή του σχολικού έτους είχε προκληθεί σάλος, όταν δύο μικρές μαθήτριες της πρώτης δημοτικού, η μια εξ αυτών και η προαναφερθείσα, δεν επέστρεψαν σπίτι τους μετά το σχολείο και εντοπίστηκαν μετά από σχεδόν δίωρη αναζήτηση, στο λεωφορείο που επέστρεφε από Τυμφρηστό, καθώς τα είχαν βάλει σε λάθος γραμμή.

Σήμερα Τετάρτη, ξανάβαλαν το επτάχρονο κοριτσάκι από την Τσούκα σε λάθος λεωφορείο και ευτυχώς το αντιλήφθηκε ο οδηγός όταν έφτασε στο Γυμνάσιο της περιοχής για να παραλάβει τα υπόλοιπα παιδιά. Σε συνεννόηση με τον συνάδελφό του της σωστής γραμμής, το κοριτσάκι πήρε το σχολικό που έπρεπε.

Όπως είπε στο LamiaReport ο πατέρας της, η μικρή φοβάται πλέον να πάει στο σχολείο καθώς δεν είναι η δεύτερη φορά, αλλά η τρίτη που συμβαίνει κάτι τέτοιο! Και πλέον, είναι αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες.

«Ας μην μπουν στον κόπο να μου δώσουν εξηγήσεις ή να ψάξουν για δικαιολογίες, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου».