φθιώτιδα-αναβιώνει-στο-εφετείο-η-στυγ-1147440
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.03.2023 | 23:28

Φθιώτιδα: Αναβιώνει στο εφετείο η στυγερή δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Το ειδεχθές έγκλημα που είχε συγκλονίσει τη Φθιώτιδα και το Πανελλήνιο τα Χριστούγεννα του 2016, η δολοφονία της χαμογελαστής Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, αναβιώνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiarpeort.gr, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, που έκοψε με πρωτοφανή αγριότητα το νήμα της ζωής της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, ζητεί την εξέταση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θέλοντας να σπάσει τα ισόβια που του επέβαλλε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας κρίνοντάς τον ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η συγκεκριμένη δίκη, έχει αναβληθεί δύο φορές και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021 όταν και δεν παρευρέθηκαν οι δύο πραγματογνώμονες, για τους οποίους ζητήθηκε από την Πολιτική Αγωγή η αναγκαστική προσαγωγή τους και τον Ιανουάριο του 2022, λόγω covid.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Θώμης, ζητεί να επικυρωθεί σε δεύτερο βαθμό η ετυμηγορία του Πρωτόδικου Δικαστηρίου ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη της, γνωρίζοντας ότι το λαμπερό και εγκάρδιο χαμόγελό της, δε θα ξαναζεστάνει τις καρδιές τους, έχοντας αποδεχθεί ότι το κορίτσι τους δε θα ξαναγυρίσει πίσω.

Η Θώμη Κουμπούρα είχε βρεθεί μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της από τον αδερφό της Κώστα. Στο σώμα της ο ιατροδικαστής εντόπισε 15 μαχαιριές, αλλά και προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο από χτυπήματα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στα χέρια, στοιχεία ότι πάλεψε για τη ζωή της απέναντι στο στυγερό δολοφόνο.

Ο τελευταίος, όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες «σε δαίμονες και δράκους που τον καθοδηγούσαν», προσδοκώντας τα ελαφρυντικά του μειωμένου καταλογισμού.