φρούριο-το-α-τ-εξαρχείων-από-το-φόβο-κα-556745
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.11.2018 | 07:45

Φρούριο το Α.Τ. Εξαρχείων από το φόβο καταδρομικής επίθεσης

Οι πληροφορίες ότι ομάδες μπαχαλάκηδων ίσως επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν καταδρομική επίθεση στο Α.Τ Εξαρχείων έχει ως αποτέλεσμα το κτήριο να θυμίζει φρούριο, να έχουν απομακρυνθεί όλα τα σταθμευμένα οχήματα ενώ στην είσοδο οι αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει περισσότερους από πενήντα πυροσβεστήρες προκειμένου μαζί με μάνικες να σβήσουν τη φωτιά σε περίπτωση που δεχθούν “ντού” από τους κουκουλοφόρους με “βροχή” μολότοφ.

Το σενάριο αυτό ενισχύει το γεγονός ότι οι μπαχαλάκηδες φέρεται να έχουν κάνει δεξαμενή καυσίμων, για να έχουν τη δυνατότητα να γεμίζουν τα μπουκάλια με βενζίνη και να μην ξεμείνουν από πολεμοφόδια στη μάχη με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι μετά την αρπαγή δύο μπιτονιών βενζίνη από πρατήριο των Εξαρχείων, ομάδες κουκουλοφόρων επισκέπτονταν βενζινάδικα της ευρύτερης περιοχής και φούλαραν τρεις και τέσσερις φορές τα ντεπόζιτα. Στη συνέχεια πήγαιναν στο Πολυτεχνείο και αφού άδειαζαν συνέχιζαν την ίδια δουλειά ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο. Κάτι που κάνει τους μυστικούς αστυνομικούς που έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις κινήσεις τους να είναι σίγουροι ότι

κουβαλούσαν καύσιμα για την κατασκευή βομβών μολότοφ.