φρίκη-στην-τρίπολη-δηλητηρίασαν-με-φό-623454
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.05.2019 | 19:55

Φρίκη στην Τρίπολη: Δηλητηρίασαν με φόλες περισσότερα από δέκα σκυλιά

Περισσότερα από δέκα σκυλιά εντοπίστηκαν δηλητηριασμένα από φόλες στην Τρίπολη και τις γύρω περιοχές, όπως καταγγέλλει μέσω Facebook ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης.

«Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως έχει εδραιωθεί ανά διαστήματα να διαπράττονται επαναλαμβανόμενες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των αδέσποτων της πόλης της Τρίπολης αλλά και των γύρω περιοχών.

Τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση έχει ενταθεί με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρά ζώα και με την οργή όλων μας για την εικόνα αυτή που αντικρίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Αυτές οι οργανωμένες επιθέσεις στα αδέσποτα που έχουν γίνει διαδεδομένες πια πρακτικές στην πόλη μας φανερώνουν την τεράστια αποτυχία της πολιτείας αλλά και του Δήμου ώστε να μπορέσει να επιληφθεί της κατάστασης όπως και την αδυναμία του να κατευθύνει τις αρμόδιες αρχές για τα περιστατικά αυτά.

Δεν γίνεται να δρουν ανενόχλητοι αυτοί οι εγκληματίες και να μην έχει βρεθεί έστω και ένας ύποπτος τόσα χρόνια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία του στο Facebook.