φρίκη-στη-θεσσαλονίκη-θείος-βίαζε-επί-6-681928
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.06.2021 | 14:11

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Θείος βίαζε επί 6 χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Μία ακόμα σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου αποκαλύφθηκε στην Θεσσαλονίκη όταν έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένας 50χρονος ο οποίος επί 6 χρόνια βίαζε την ανήλικη ανιψιά του.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 50χρονου έπειτα από καταγγελία της ανήλικης για ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα του βιασμού, κατάχρησης ανηλίκων και γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη από την ηλικία των εννέα ετών και για έξι χρόνια βίωνε ξανά και ξανά την ίδια φρικτή κατάσταση . Από το 2013 μέχρι και το 2019. Η απουσία των γονέων από το περιβάλλον του παιδιού αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, οι γονείς της ήταν χωρισμένοι και μάλιστα, τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια. Το παιδί ζούσε με τη γιαγιά του στην περιοχή της Θέρμης.

Σήμερα, στα 17 της χρόνια ζει πλέον στο εξωτερικό. Με τεράστια δύναμη ψυχής κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές, τη φρίκη που ζούσε μέχρι τα 15 της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος θείος της ανήλικης, από το 2013 έως το 2019, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.