φρίκη-στη-νέα-σμύρνη-πατέρας-βασάνι-1008435
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.04.2022 | 10:06

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: «Πατέρας» βασάνιζε και βίαζε τη 10χρονη κόρη του

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε ένα κοριτσάκι 10 χρόνων που έμενε μαζί με τον πατέρα του σε διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη σύμφωνα με ρεπορτάζ τη ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είχαν γίνει στο Α.Τ της περιοχής ο Ο 47χρονος Ρουμάνος, σεσημασμένος για κλοπές, κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί και σταματούσε μόνο εκεί. Έπαιρνε τα χέρια του μικρού παιδιού και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να έχει εγκαύματα.




Σύμφωνα με το protothema, το παιδάκι ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένο. Από τα πρώτα μόλις χρόνια της ζωής του, μεγάλωνε με τον Ρουμάνο σεσημασμένο για κλοπές και συμμετοχή σε κυκλώματα παρεμπορίου πατέρα του καθώς η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει. Έναν άνθρωπο ιδιαίτερα σκληρό που ξεσπούσε όλη τη βία που έκρυβε μέσα του και τις διαστροφές στο ίδιο του το παιδί. Η μικρή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, έχει σοβαρά εγκαύματα στο χέρι, τα πόδια της ήταν «μαύρα» και η πλάτη της γδαρμένη.

NEASMIRNI

Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» ψέλλιζε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή το παιδάκι αναφέροντας και άλλα ακραία σκηνικά που προκαλούν αποστροφή και την κοινή λογική. Οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη του κτήνους, οδήγησαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη φρίκη που βίωνε από τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση. Ο δράστης ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του ότι έδερνε και έκαιγε το παιδί για να το τιμωρήσει, αρνούμενος ωστόσο τη σεξουαλική πράξη, όμως η έρευνα των αξιωματικών του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας συνεχίζεται καθώς εκκρεμεί η κατάθεση του παιδιού η οποία θα δοθεί μόλις οι γιατροί κρίνουν ότι είναι σε θέση ψυχολογικά να «ξεκλειδώσει» και να αποκαλύψει όλα όσα ζούσε. Μετά την ανάρρωση του, θα οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει όλα όσα δεινά υπέφερε, καθώς πλην του πατέρα της δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς.

Τέλος οι πληροφορίες λένε ότι το διεστραμμένο ανθρωποειδές της Νέας Σμύρνης το παιδί του, αν και άγρια δαρμένο και καμένο, το έστελνε κανονικά στο σχολείο και αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι πως σε ένα 10χρονο κοριτσάκι με τόσο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και το σώμα, δεν είχε δώσει προσοχή κανένας από τους δασκάλους για να βοηθηθεί και να λήξει νωρίτερα το μαρτύριο του.