φρέντι-μπελέρης-ψυχολογικά-είναι-βρ-1180011
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.05.2023 | 09:47

Φρέντι Μπελέρης: «Ψυχολογικά είναι βράχος, ο Ράμα είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα της Χειμάρρας», λέει ο γιος του

Ο Φρέντι Μπελέρης παραμένει κρατούμενος μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές στη Χειμάρρα και ο γιος του μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για την περιπέτεια που βιώνει η οικογένεια του. Όπως είπε, η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, καθώς μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει μόλις για 5 λεπτά χθες Τρίτη.

«Ψυχολογικά είναι βράχος ευτυχώς. Φυσικά και τον ενημέρωσα για τα ευχάριστα και χάρηκε γιατί είναι ένας κόπος πολλών ετών και δικαιώθηκε» πρόσθεσε και επιβεβαίωσε ότι έχει ζητήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών μέσα από την άδικη φυλάκιση του πατέρα μου», τόνισε σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας και πρόσθεσε πως «οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως η υπόθεση είναι αστεία και στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα της Χειμάρρας. Όπου βρισκόταν σε κάθε ομιλία αναφερόταν στην Χειμάρρα δυστυχώς με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και προσπαθούσε να πολώσει το κλίμα με άσχημους χαρακτηριστμούς και για τη Χειμάρρα και για τους Έλληνες ομογενείς και για τον πατέρα μου. Έλεγε “δεν θα επιτρέψω να μην κερδίσω τη Χειμάρρα”».

«Αυτό που έγινε στη Χειμάρρα θα γράψει ιστορία, μια χούφτα άνθρωποι καταφέραμε να κερδίσουμε ένα κράτος. Επειδή ήμουν εκεί και έβλεπα τα πράγματα, θα ήταν πολύ μεγαλύτερη νίκη αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τις τελευταίες 10 ημέρες. Αν γινόντουσαν ελεύθερες εκλογές η νίκη θα ήταν μεγαλύτερη» κατέληξε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη.