φόβοι-ότι-έπεσε-θύμα-τροχαίου-η-δήμητ-912700
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.06.2021 | 09:52

Φόβοι ότι έπεσε θύμα τροχαίου η “Δήμητρα” της Λέσβου

Το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Καλογιάννης, ο άνδρας από τη Σκάλα Συκαμιάς Λέσβου που πάντα ένιωθε γυναίκα και είχει εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο πριν από μέρες, να έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στο Παλαιό Φάληρο στις 9 Απριλίου εξετάζουν οι αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμο Κουρούκλη, αναμένονται τα αποτέλεσμα του DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε εγκαταλειφθεί σε τροχαίο.

«Λέμε ότι μπορεί να είναι ο Δημήτρης… Από τις 26 Μαΐου 2021, ημέρα της ενεργοποίησης του κοινωνικού συναγερμού μέχρι σήμερα δεχθήκαμε 3.742 κλήσεις αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν», ανέφερε.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο αδερφός της «Δήμητρας» της Λέσβου αναγνώρισε τη σορό. Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε στο Facebook: «Το νεκρο απο τη συγκρουση και εγκαταλειψη στο δρομο σωμα, αναγνωριστηκε απο τον αδελφο της. Ο αδελφος της αναγνωρισε νεκρο, το σωμα που δεν αναγνωρισε ποτέ ζωντανο. Δημητρη την ελεγαν, εκαναν μια ζωη λαθος το φυλο. Ολα εγιναν για να αναγνωριστει το φυλο μονο οταν το σωμα παρεδωσε… RIP Δημητρακη».