φώτης-σεργουλόπουλος-όταν-με-φίλησε-ο-644317
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.11.2019 | 10:08

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε bullying (βίντεο)

Καλεσμένος της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος το βράδυ της Τρίτης.

 Ο γνωστός παρουσιαστής με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για το ατυχές ξεκίνημά τους ως ηθοποιός, τη μετέπειτα πορεία του με τη Μαρία Μπακοδήμου, τη νέα του ζωή ως πατέρας αλλά και το bullying που είχε υποστεί στο στρατό λόγω της διαφορετικότητάς του.

«Σαν ηθοποιός δεν άρεσα και αισθανόμουν αποτυχημένος» ανέφερε για την πορεία του στο θεατρικό σανίδι, ενώ χαρακτήρισε «καρμική» την επαγγελματική του συνύπαρξη με τη Μαρία Μπακοδήμου για 20 χρόνια. Αναφορικά με το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο», ο παρουσιαστής τονίζει ότι πρόκειται για μια κοινή απόφαση και συνειδητή επιλογή.

Μιλώντας για τον 6χρονο -σήμερα- γιο του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δηλώνει περήφανος πατέρας, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον.

Τέλος, ο παρουσιαστής αναφέρεται στην περίοδο που βρισκόταν στο στρατό όπου είχε δεχθεί bullying λόγω της διαφορετικότητάς του. «Στον στρατό αντιμετώπισα έντονα καψώνια για τη διαφορετικότητά μου. Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη, είπα “τέρμα ο φόβος!”»