φως-στα-αίτια-θανάτου-της-16χρονης-απο-τ-801350
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.07.2020 | 13:41

Φως στα αίτια θανάτου της 16χρονης απο τη νεκροψία

Το πόρισμα του ιατροδικαστή και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματα της οικογένειας της 16χρονης, που βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία στα Τρίκαλα.

Κλειδί θεωρείται η κατάθεση της δίδυμης αδελφής της, που κατέθετε επί τέσσερις ώρες στην αστυνομία. Η οικογένειά της εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Κατάθεση έδωσε και ο 27χρονος αστυνομικός, με τον οποίο συναντήθηκε η κοπέλα στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι έμεινε μαζί της περίπου μία ώρα και μετά έφυγε και πήγε στο σπίτι του. Πληροφορήθηκε όπως είπε τον θάνατο του κοριτσιού από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά καθώς οι έρευνες της αστυνομίας εξετάζουν και την περίπτωση να υπάρχει και άλλο πρόσωπο προς διερεύνηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την νεαρή, είδαν παιδιά και κάποιοι μεγαλύτεροι, στην πόλη των Τρικάλων λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι βρέθηκε με εκδορές στην πλάτη και χτυπήματα στα χέρια και στο πρόσωπο.