Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις αποδείξεις του Ιανουαρίου (αποτελέσματα)

Στις 6 το απόγευμα σήμερα, έγινε η 25η Δημόσια Κλήρωση για συναλλαγές με τραπεζικά μέσα πληρωμής που έγιναν μέσα στον Ιανουάριο του 2019.

Στην φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Επίσης κληρώνονται και άλλοι χίλιοι «τυχεροί-άτυχοι», που κερδίζουν έπαθλα μόνον στην περίπτωση που δεν μπορέσει κάποιος από τους 1.000 νικητές να εισπράξει τελικά το ποσόν που κέρδισε. Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Για να διαπιστώσουν αν κέρδισαν, οι φορολογούμενοι μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Εκεί, είτε θα κάνουν είσοδο με τους κωδικούς τους στην προσωποποιημένη πληροφόρηση και στα μηνύματα που στέλνει η ΑΑΔΕ για να δουν αν έχουν μήνυμα πως είναι στους νικητές, είτε θα επιλέξουν να μπουν στις «δημόσιες κληρώσεις» και εκεί να διαπιστώσουν αν κέρδισαν.

Ο αριθμός των λαχνών με τους οποίους μετέχει κάθε φορολογούμενος στη μηνιαία κλήρωση, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Συγκεκριμένα:

-Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

-Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

-Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

-Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΛΗΡΩΣΗ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!