φονικό-στην-πέλλα-o-έρωτας-θόλωσε-το-529392
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.09.2018 | 23:00

Φονικό στην Πέλλα: O έρωτας “θόλωσε” το μυαλό του δράστη -Τι συνέβη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φονικό που συγκλόνισε το βράδυ της Τρίτης την Κρύα Βρύση Πέλλας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, o 38χρονος δράστης εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει την 20χρονη κόρη της, με την οποία ήταν ερωτευμένος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Κρύας Βρύσης, ο δράστης “πολιορκούσε” το τελευταίο διάστημα επίμονα την κοπέλα, η οποία ωστόσο του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε κάτι περισσότερο μαζί του.

Εκείνος, ωστόσο δεν απογοητευόταν αλλά συνέχισε να πιέζει. Όταν μάλιστα έμαθε ότι η 20χρονη σκόπευε να φύγει στην Κρήτη για να συνεχίσει στις σπουδές της, “θόλωσε” και μετέβη οπλισμένος στο σπίτι της με τραγικές συνέπειες. Την ώρα της εισβολής στο σπίτι βρίσκονταν η 20χρονη, η 22χρονη αδελφή της καθώς και ο παππούς και η γιαγιά.

Η 69χρονη γιαγιά των κοριτσιών στην προσπάθειά της να προστατέψει την εγγονή της δέχθηκε σκάγια στο στήθος από την κυνηγετική καραμπίνα που έφερε ο 38χρονος και λίγο αργότερα κατέληξε. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος τραυματίστηκε η 22χρονη εγγονή, η οποία νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική Γιαννιτσών, καθώς και ο παππούς.

Δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο δράστης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αυτοπυροβολήθηκε, ενώ άλλες πηγές μιλούν για τραυματισμό του από συγγενείς της κοπέλας.