«Φλόγα»: Καταγγέλλει δάσκαλο για ανάρμοστη συμπεριφορά σε παιδί του Συλλόγου

Σε καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά δασκάλου σε παιδί του Συλλόγου, προχώρησε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα». Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, ένας δάσκαλος δημοτικού, την ώρα που ανακοίνωνε στους μαθητές του ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή και ενώ τα παιδιά ζητωκραύγαζαν, αυτός απευθύνθηκε σε ένα από αυτά, λέγοντάς του: «Εσύ μη χαίρεσαι, δε θα πας!».

Σύμφωνα με την καταγγελία της «Φλόγας», το παιδάκι αυτό είναι μέλος του Συλλόγου και έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας του.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

«Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας !!!

Η τάξη της έκτης Δημόσιου Δημοτικού σχολείου πανηγυρίζει. Ο «δάσκαλος» μόλις ανακοίνωσε ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή.

Ο «δάσκαλος», που εκτελούσε και χρέη Διευθυντή, απευθύνθηκε προσωπικά στον «Γιάννη». ΕΣΥ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ !!!

Ο «Γιάννης» είναι ένα παιδί της Φλόγας που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει την υγεία του και το πέτυχε !!! Και το γεγονός δεν συνέβη στην απρόσωπη Αθήνα !!!

Ο «δάσκαλος» είναι δημόσιος λειτουργός και διεκδικεί τον τίτλο του «εκπαιδευτικού» που θα διδάξει τους αυριανούς πολίτες ανθρωπισμό !!!!

Κι εμείς όλοι, περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο !!!!

Καλό 2017 αδέλφια !!!!

(το όνομα Γιάννης δεν είναι το πραγματικό)».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΙΔΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ, ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΦΛΟΓΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!