ferrari-τζώρτζη-μονογυιού-μεταχειρισμένη-α-980628
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.01.2022 | 20:18

Ferrari Τζώρτζη Μονογυιού: Μεταχειρισμένη αλλά «ετοιμοπόλεμη» -Εντοπίστηκε ο Σέρβος μαντράς

Ο Σέρβος έμπορος και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες μάντρες με super cars στη Γερμανία, ονόματι Ντανιέλ, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να παράσχει στις αστυνομικές Αρχές πληροφορίες και έγγραφα σχετικά με την παραχώρηση της Ferrari 488 Pista στον άτυχο Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Ο Ντανιέλ, μιλώντας στο protothema.gr, ξεκαθαρίζει ότι από μηχανικής άποψης, το αυτοκίνητο δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα. «Ήταν σχεδόν καινούριο και είχε διανύσει μόλις 1000 χλμ πριν το παραδώσουμε στον Τζώρτζη» εξηγεί χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η αξία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (καινούριο) προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ και φυσικά είναι δυσεύρετο.

Είναι από τα πλέον ειδικά μοντέλα που έχει παρουσιάσει η Ferrari τα τελευταία χρόνια.

Οι εικόνες από το supercar μετά το τροχαίο, προκαλούν σοκ. Η κόκκινη Ferrari έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, καθώς μετά την σφοδρή πρόσκρουση στο δέντρο, έπιασε φωτιά το ντεπόζιτο και το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Η πίσω πόρτα του οδηγού και μία ρόδα, είναι τα μοναδικά σημεία του οχήματος, που θυμίζουν κάτι από αυτοκίνητο.

Δείτε τι λέει ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για τις συνθήκες του τροχαίο και την «μάστιγα» των δυστυχημάτων στην παραλιακή, όπου έχουν σκοτωθεί δεκάδες άνθρωποι τα τελευταία χρόνια.