φασιστοειδή-βεβήλωσαν-το-μουσείο-εαμ-79136
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.11.2016 | 11:26

Φασιστοειδή βεβήλωσαν το μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στην Καισαριανή

Ιδεολογικοί απόγονοι του Χίτλερ. Νοσταλγοί του ναζισμού και του φασισμού, προχώρησαν στη βεβήλωση του Μουσείου ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στην Καισαριανή. Σε ανακοίνωση της, η Δημοτική Αρχή Καισαριανής, αναφέρει:

“Οι απόγονοι της Χούντας και των ταγματασφαλιτών, οι νοσταλγοί του Χίτλερ, θρασύδειλα φασιστοειδή, δρώντας μέσα στη νύχτα και το σκοτάδι, όπως ταιριάζει στην φασιστική τους ιδεολογία, βεβήλωσαν με τα άθλια σύμβολά τους και γράφοντας συνθήματα, ανήμερα του Πολυτεχνείου, την πρόσοψη του Μουσείου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τι πραγματικά τους ενοχλεί.

Τους ενοχλεί και δεν μπορούν να ησυχάσουν στην ιδέα ότι και σήμερα είναι γραμμένα με κόκκινα γράμματα μέσα στην ηρωική Καισαριανή το: ΕΛΑΣ-ΕΑΜ-ΕΠΟΝ. Τους ενοχλεί ότι μέσα στα σπλάχνα του Σκοπευτηρίου υπάρχει το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, το Μουσείο των ηρώων του λαού μας που τσάκισαν τους φασίστες. Τους ενοχλεί που χιλιάδες λαού επισκέπτεται το Μουσείο και μαθαίνει την πραγματική ιστορία του τόπου μας, που εμπνέεται από αυτήν την πάλη για τους αγώνες του σήμερα.

Όσα συνθήματα και να γράψετε, όσα μνημεία και να βεβηλώσετε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε και πάλι από τον ελληνικό λαό την ίδια αντιμετώπιση. Θα βρεθείτε και εσείς όπως και οι πρόγονοί σας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Καλούμε τη νεολαία και το λαό της Καισαριανής να δώσει απάντηση μέσα από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα στους νοσταλγούς της Χούντας και των ταγματασφαλιτών. Όπως και τότε ο λαός της Καισαριανής δεν επέτρεψε στους φασίστες να πατήσουν πόδι στην Καισαριανή, έτσι και τώρα να τσακίσει τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά”.