φαρμακεία-ξέμειναν-από-self-test-δεν-κάνουν-rapid-976927
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.01.2022 | 14:38

Φαρμακεία: Ξέμειναν από self test, δεν κάνουν rapid

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών στην aftodioikisi.gr αν κάποιος θέλει να κάνει self ή rapid test στα, λιγοστά ανοιχτά, φαρμακεία, τουλάχιστον της Αττικής, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσει.

Κι αυτό γιατί τα περισσότερα φαρμακεία δηλώνουν ότι:

-Δεν κάνουν rapid test, καθώς αφενός αδυνατούν λόγω έλλειψης προσωπικού και αφετέρου προσπαθούν να αποφύγουν τις ουρές και στο συνωστισμό.

-Έχουν ξεμείνει από self test.

Αποτέλεσμα, στα φαρμακεία που διαθέτουν να υπάρχουν τεράστιες ουρές:

Γκάγκα -Παπαευαγγέλου: Όχι PCR μετά από rapid test

Δώρον άδωρον το θετικό τεστ

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες στα social media  τις προηγούμενες ημέρες θετικά self ή rapid test εμβολιασμένων πολιτών, τα οποία δηλώθηκαν στη σχετική πλατφόρμα δεν παίζουν κανένα ρόλο στην απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα εστίασης.

Ο λόγος είναι ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν συνδέεται με την αντίστοιχη του εμβολιασμού, με αποτέλεσμα το θετικό τεστ να μην απενεργοποιεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού!!!

Κι αυτό γιατί η εγγραφή ενός θετικού τεστ στη βάση δεδομένων ατόμου το οποίο έχει κάνει τα δύο ακόμη και τα τρία εμβόλια δεν απενεργοποιεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο είναι απαραίτητο για την είσοδο στα καταστήματα εστίασης.

Η πλατφόρμα στην οποία εγγράφονται τα θετικά τεστ και αυτή των εμβολιασμένων ή μη πολιτών δεν επικοινωνούν μεταξύ τους!!!!