Facebook: Πώς γίνεται να κάνεις ένα «διάλειμμα» από κάποιον

Στην επίσημη σελίδα τους Facebook αναφέρονται τα εξής:

Αν κάνετε ένα διάλειμμα από κάποιον, θα μπορείτε:

Να βλέπετε λιγότερα από το συγκεκριμένο άτομο: Περιορίστε τα σημεία του Facebook στα οποία θα βλέπετε το άτομο αυτό. Αν επιλέξετε να βλέπετε λιγότερα, οι δημοσιεύσεις αυτού του ατόμου και οι δημοσιεύσεις στις οποίες έχει προστεθεί με ετικέτα δεν θα εμφανίζονται στις Ενημερώσεις σας. Επίσης, δεν θα βλέπετε προτροπές για να στείλετε μήνυμα σε αυτό το άτομο ή να το προσθέσετε με ετικέτα σε φωτογραφίες.

Να περιορίσετε τη δυνατότητα του συγκεκριμένου ατόμου να βλέπει τις δημοσιεύσεις σας και τις δημοσιεύσεις στις οποίες έχετε προστεθεί με ετικέτα: Κρύψτε τις δημοσιεύσεις σας από το άτομο από το οποίο θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα. Ο χρήστης θα προστεθεί στη λίστα περιορισμένων και θα βλέπει μόνο τις δημοσιεύσεις στις οποίες τον έχετε προσθέσει με ετικέτα ή αυτές που κοινοποιείτε δημόσια.

Να θυμάστε επίσης ότι μπορείτε πάντα να μπλοκάρετε κάποιον ή να τον διαγράψετε εντελώς.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, FACEBOOK, ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ, ΣΕΛΙΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]