εύβοια-βρέθηκε-το-πτώμα-του-αγνοούμεν-809249
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.08.2020 | 09:01

Εύβοια: Βρέθηκε το πτώμα του αγνοούμενου – Στους 8 οι νεκροί

Στους οχτώ ανέρχονται οι νεκροί από τη θεομηνία στην Εύβοια.

Πτώμα άνδρα βρέθηκε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Καλάμου και θεωρείται πολύ πιθανό ότι πρόκειται για τον 70χρονο, ο οποίος αγνοείται στην Εύβοια, όπου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο Μπούρτζι, κατά τη χτεσινή θεομηνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα στοιχεία και οι περιγραφές συγκλίνουν στο να είναι ο αγνοούμενος, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμενικό, ενώ το πτώμα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου θα γίνει η ταυτοποίηση.

 Μετρούν πληγές

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν τα Πολιτικά Ευβοίας και η ευρύτερη περιοχή, την επόμενη μέρα μετά την θεομηνία που άφησε πίσω της επτά νεκρούς, έναν αγνοούμενο και χιλιάδες ξεσπιτωμένους. Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση και μετρούν τις πληγές τους, με την Πυροσβεστική να συνεχίζει όλη νύχτα αλλά και με το πρώτο φως της ημέρας την απάντληση υδάτων.

Μηχανήματα έργου ξεκινούν να απομακρύνουν τους χιλιάδες τόνους φερτών υλικών που κατέβασαν από τα τις πλαγιές και τα πλημμυρισμένα ρέματα και ποτάμια τα μανιασμένα νερά, που στα Πολιτικά, ξεπέρασαν το 1,5 μέτρο και στα περισσότερα σημεία η στάθμη ήταν στα δύο μέτρα.

Οπως μετέδωσε το Open TV κι ο Δημήτρης Φρέσκος, το ξημέρωμα βρίσκει τα Πολιτικά νεκρό τοπίο, να μετρά τις πληγές του, να θρηνεί τους νεκρούς του και να παλεύει για να «χωνέψει» το κακό που βρήκε το χωριό τους και το αβέβαιο πλέον «αύριο» για την ευρύτερη περιοχή.