Εύβοια: Πού υπάρχουν ακόμα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση -Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 10 Αυγούστου 2020 - 23:30
  • Comments Off

Μεγάλα προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε η φονική κακοκαιρία στην Εύβοια που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν οκτώ άνθρωποι αλλά και να προκληθούν τεράστιες καταστροφές. Οι προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την επανηλεκτροδότηση όλων των υποσταθμών σε περιοχές που αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα, συνεχίζονται.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το κοινό του Νομού Ευβοίας ότι μετά τις αδιάκοπες προσπάθειες των συνεργείων του και την επιτυχή επανηλεκτροδότηση όλων των κεντρικών γραμμών του αστικού ιστού στις πληγείσες περιοχές από χθες, σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου επανηλεκτροδοτήθηκε η πλειοψηφία των πελατών στις περιοχές Αμάρυνθος, Ν.Αρτάκη, Μύτικο και Σχηματάρι. Επιπλέον αποκαταστάθηκε το Δίκτυο στην Καμαρίτσα, Πολιτικά, Κακοπέρατο, Ψαχνά, Βασιλικό και Ερέτρια. Αυτή την ώρα και έως αργά σήμερα το βράδυ, 8 συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και άλλα 4 συνεργαζόμενων εργολάβων με σύνολο 83 ατόμων, συνεχίζουν τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 9 υποσταθμών στην περιοχή του Βασιλικού, καθώς και την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών στο Δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τα χωριά Θεολόγος, Μίστρος, Γέροντας, Πούρνος, Σκουντέρι και Μαυρόπουλο. Το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολάβων θα παραμείνει στις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να συνεχίσει από νωρίς αύριο το πρωί όλες τις εργασίες για την πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των καταναλωτών».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΔΕΔΔΗΕ, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!