ευτυχώς-χώρισα-γλίτωσα-από-έναν-εφιά-943959
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2021 | 21:24

«Ευτυχώς χώρισα, γλίτωσα από έναν εφιάλτη», τα λόγια της 31χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στη Ρόδο, προκειμένου να συνθέσουν πλήρως το παζλ της εν ψυχρώ δολοφονίας της όμορφης 31χρονης εκπαιδευτικού, σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Ροδίνι, από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό τους.

Τόσο το σημείωμα που άφησε πίσω του ο 40χρονος πριν αυτοκτονήσει :«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω» όσο και το σχέδιο που φαίνεται να είχε καλά οργανώσει με το νοικιασμένο αυτοκίνητο, βάζει σε υποψίες τις αρχές πως ο άνδρας μετά την απόφαση της Δώρας να χωρίσουν, είχε προσπαθήσει κι άλλες φορές να την προσεγγίσει ακόμα και με απειλές.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, μία μόλης ημέρα νωρίτερα, η 31χρονη δασκάλα είχε τηλεφωνήσει σε πολύ καλή φίλη της και της είχε αποκαλύψει την απόφασή της να χωρίσει με τον 40χρονο. «Γλύτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλύτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε το θύμα, ένα 24ωρο πριν ο 40χρονος την πυροβολήσει και τη σκοτώσει με δύο σφαίρες.

Στόχος των αρχών είναι να κληθούν για κατάθεση φίλοι και συγγενείς τόσο της νεαρής κοπέλας όσο και του 40χρονου αυτόχειρα, ώστε να μπορέσουν να έχουν μια πλήρη εικόνα για την σχέση τους και τους λόγους που τους οδήγησαν, στο οριστικό τέλος.

Εκφράζονται φόβοι πως ο 40χρονος πριν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του, παρενοχλούσε ακόμα και με απειλές την εκπαιδευτικό με τηλεφωνήματα και μηνύματα που εκείνη δεν είχε πάρει και τόσο πολύ στα σοβαρά. Για τον λόγο αυτό θα ελεγχθούν τόσο το κινητό της τηλέφωνο όσο και οι λογαριασμοί της στα social media ώστε να έχουν μια ακόμα καλύτερη εικόνα.

Η άτυχη γυναίκα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, όταν άλλο όχημα πλησίασε στο σημείο και ένας άνδρας την πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα.

Ο δράστης φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο με τις πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, να θέλουν πως στο όχημα επέβαινε και δεύτερο άτομο.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν και άλλη κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Όταν μπήκαν μέσα βρήκαν τον πρώην σύντροφο της 31χρονης, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο κυνηγετικό όπλο.

rodos-main