ευρυτανία-στην-ίδια-τρύπα-που-βρέθηκε-1087112
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.10.2022 | 14:40

Ευρυτανία: Στην ίδια τρύπα που βρέθηκε νεκρός ο αστυνομικός αναζητούσαν και την 48χρονη από το Καρπενήσι

Περίεργη σύμπτωση στην Ευρυτανία, με το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο αστυνομικός.

Νεκρός ανασύρθηκε ο αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί στην Ευρυτανία από τρύπα βάθους 60 μέτρων. Σημειώνεται ότι στην ίδια τρύπα οι Αρχές αναζητούσαν και την 48χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Καρπενήσι και τα ίχνη της οποίας δεν έχουν ακόμη βρεθεί.

Πρόκειται για την «Τρύπα Τατάρνας» στο Τριπόταμο της Ευρυτανίας. Η περίεργη σύμπτωση είναι πώς το αυτοκίνητο της 48χρονης είχε βρεθεί σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα, όπως και το αυτοκίνητο του 42χρονου αστυνομικού.

Στο όχημά της γυναίκας είχαν βρεθεί σημειώματα που αφορούσαν την οικογένειά της, έκτοτε όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ οι έρευνες ακόμη και μέσα στην τεχνητή λίμνη δεν απέδωσαν καρπούς.

Συγκλονισμένη η Ευρυτανία

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για τον 42χρονο αστυνομικό έληξαν με τον πιο τραγικό τρόπο τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ανασύρθηκε νεκρός μέσα από την τρύπα.

Το αυτοκίνητό του δεν ήταν κλειδωμένο ενώ μέσα σε αυτό ο αστυνομικός είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 42χρονος, που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής,  είχε επισκεφτεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, μαζί με τη μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, συγκομιδή ελιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του. Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.