ευρυτανία-είχε-φύγει-για-το-τριήμερο-α-777105
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.10.2022 | 12:19

Ευρυτανία: Είχε φύγει για το τριήμερο από την Αθήνα ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός

Μέσα σε μια μεγάλη τρύπα 60 μέτρων στη γέφυρα της Τατάρνας βρέθηκε νεκρός ο 43χρονος αστυνομικός μετά από ολονύχτια επιχείρηση στην Ευρυτανία.

Δίπλα στην τρύπα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του που δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο 43χρονος είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άτυχος που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, είχε επισκεφτεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, το τριήμερο, μαζί με τη μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, συγκομιδή ελιών.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες έληξαν με την ανεύρεση της σορού του.

Ο αστυνομικός έκανε υπηρεσία γραφείου και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού, συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.