εύοσμος-σοκαριστικές-αποκαλύψεις-γι-1158007
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.03.2023 | 08:35

Εύοσμος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το bullying που δεχόταν 15χρονη από συνομίληκές της

Ανελέητο bullying φαίνεται πως δεχόταν ένα 15χρονο κορίτσι στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μια μαθήτρια της τρίτης γυμνασίου άρπαξε και με τα δυο της χέρια την 15χρονη από τα μαλλιά και την έριξε κάτω. Το κορίτσι έπεσε στο πεζοδρόμιο με τα γόνατα και δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι. Τα όσα συνέβησαν σε κεντρικό δρόμο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, κατέγραψαν σε βίντεο και ανέβασαν στο TikTok συμμαθήτριες της ανήλικης.

«Είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και τη ρωτούσαμε και μας είπε ‘έπεσα μπαμπά’, τα γόνατά της ήταν χτυπημένα», είπε ο πατέρας της 15χρονης.




Όπως είπε η ανήλικη στους γονείς της, ομάδα περίπου 10 κοριτσιών, την τράβηξε έξω από πιτσαρία της περιοχής, την οδήγησε σε κοντινό σημείο όπου έγινε η επίθεση.

«Της είπε “πάνε τώρα στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο”. Ήταν πολύ θρασύς. Την πλησίαζαν κάποια παιδιά και της έλεγαν δε θα πεις τίποτα στη μάνα σου, για ό,τι συζητάμε εδώ. Και επειδή εμείς συζητάμε μέσα στο σπίτι, ό,τι συμβαίνει καθημερινά, αυτό δεν άρεσε σε κάποια άτομα στο σχολείο και την κάνανε bullying», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Bullying και στο παρελθόν

Η μητέρα του θύματος κατήγγειλε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση. Άλλη κοπέλα της παρέας, της είχε επιτεθεί πριν από δύο μήνες, ωστόσο από το σχολείο έγινε μόνο μία επίπληξη.

«Υπήρχαν και άλλα περιστατικά, της έκαιγαν τα μαλλιά, της έβαζαν σκουπίδια στην τσάντα. Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου, αλλά δεν έγινε τίποτα και ακολούθησε το δεύτερο περιστατικό», ανέφερε ο ο δικηγόρος οικογένειας 15χρονης, Θανάσης Χατζάκος.

Οι καλές επιδόσεις στο σχολείο και η καλή ανατροφή του παιδιού ενοχλούσαν, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Τη χτυπούσαν επειδή είναι πολύ καλή στα μαθήματά της και ασχολείται με τη μουσική, έχει καλές επιδόσεις και της έκαναν bullying γιατί την θεωρούσαν το ‘φυτό’ του σχολείου».

Οι γονείς της 15χρονης θα υποβάλλουν μήνυση.