ευαθ-ποιες-περιοχές-θα-έχουν-προβλήμα-364532
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.05.2022 | 09:25

ΕΥΑΘ: Ποιες περιοχές θα έχουν προβλήματα υδροδότησης λόγω εργασιών

Προβλήματα υδροδότησης θα έχει σήμερα Τετάρτη 11/5/2022, μέχρι το μεσημέρι, περιοχή στη Χαριλάου καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής διακλάδωσης αγωγού στην οδό Παπαναστασίου 63, του δήμου Θεσσαλονίκης, από τις 9:00 έως τις 12:00.

Όπως έχει ανακοινώσει η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, προβλήματα υδροδότησης θα παρουσιαστούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπαναστασίου, Κλεάνθους, Καρακάση, Καρολίδου καθώς και στις παρακείμενες οδούς.

Η υδροδότηση εκτιμάται ότι θα ομαλοποιηθεί στις12:00.

Προγραμματισμένη διακοπή πιθανότα θα έχει και περιοχή στον Άγιο Παύλο από τις 09:00 έως τις 13:00 . Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ θα πραγματοποιηθεί σύνδεση νέου αγωγού με υφιστάμενο δίκτυο, στη συμβολή των οδών Ηπείρου με Ιωαννίνων του δήμου Νεάπολης – Συκεών και Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ηπείρου, Ιωαννίνων, Μπιζανίου, Ποσειδώνος, Μαραθώνος καθώς και τους παρακείμενους σε αυτές δρόμους (των δήμων Νεάπολης – Συκεών και Θεσσαλονίκης). Η υδροδότηση θα ομαλοποιηθεί στις 13:00.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και όπως διαβεβαιώνει η ΕΥΑΘ, θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης