Εξοργισμένος ο Σαββίδης στο »Epsilon»

Παρόντος του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο κανάλι Epsilon, με τον επιχειρηματία να εμφανίζεται μέχρι και εξοργισμένος με κάποιες από τις επιλογές των στελεχών του και του επιτελείου του καναλιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται και δημοσιεύει η εφημερίδα »Νέα Σελίδα»,, δεν άρεσε καθόλου στον ιδιοκτήτη το όνομα «OPEN» που πρότεινε η διοίκηση του σταθμού, ενώ τον εξόργισε η διαρροή του ονόματος και των σημάτων στα ΜΜΕ μετά από πρωτοβουλία στελεχών του καναλιού.

Ο ίδιος, φαίνεται, δεν είχε ενημερωθεί σχετικά ή δεν είχε δώσει την έγκρισή του.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι στελέχη της Dimera, στον απόηχο της σύσκεψης προσπαθούσαν να «μαζέψουν» τα δημοσιεύματα που μέχρι και την Κυριακή παρουσίαζαν το «OPEN» ως το νέο όνομα του καναλιού, αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα.

Μετά το συμβάν που εξόργισε τον επιχειρηματία, οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν να… πέσουν κεφάλια στη διοίκηση του σταθμού.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΚΑΝΑΛΙ EPSILON


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!