Εξοικονομώ ΙΙ-Αττική: Σε μια ώρα εξαντλήθηκαν τα 44 από τα 55 εκατ. ευρώ

Το τεράστιο ενδιαφέρον και των κατοίκων της Αττικής για το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ που είχε ως αποτέλεσμα σε μια ώρα να εξαντληθούν τα 42 από τα συνολικά 55 εκατ. ευρώ του προϋπολογισμού του έργου περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 η Γενική Γραμματέας Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου.

Όπως είπε η κυρία Σδούκου «σε μια ώρα έχουν μπει στο σύστημα 8.400 αιτήσεις και έχει ολοκληρωθεί η υποβολή 3.800 εξ αυτών» εξηγώντας ότι με τον όρο «ολοκλήρωση» ουσιαστικά εννοείται η δέσμευση του ποσού καθώς μετά από αυτό το στάδιο «ακολουθεί τυπική διαδικασία να περάσει η αίτηση από επενδυτική επιτροπή και τότε εγκρίνεται και ξεκινά η προθεσμία που έχει κανείς να ολοκληρώσει το έργο του».

«Περίπου κάθε 15 λεπτά ολοκληρώνονται 1.300 αιτήσεις» πρόσθεσε η κυρία Σδούκου.

Όπως εξήγησε «η πρόβλεψη είναι να καταχωρηθούν περίπου 18.000 αιτήσεις. Από αυτές, όμως, επειδή ειναι εξαντλήσιμος ο προυυπολογισμός είναι να εγκριθούν οι 5.000».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, 55 ΕΚΑΤ, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΙΙ, 44 ΕΚΑΤ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!