εξιχνιάστηκε-ανθρωποκτονία-48χρονου-σ-46494
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.04.2017 | 18:20

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 48χρονου στον Άγιο Κοσμά

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 48χρονου άστεγου από την Αλβανία, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις εγκαταστάσεις παλιού γνωστού παραλιακού μπαρ στον Άγιο Κοσμά στις 13 Φεβρουαρίου 2017.

Ο άστεγος είχε βρεθεί καθισμένος σε μια πολυθρόνα στο εγκαταλελειμμένο μπαρ, φέροντας τραύμα από μικρό τσεκούρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και το χτύπησε από πίσω την ώρα που ο άτυχος άνδρας ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα, ενώ το μικρό τσεκούρι είχε βρεθεί δίπλα από το πτώμα.

Η σορός είχε εντοπιστεί από έναν χειμερινό κολυμβητή, ο οποίος περνούσε έξω από τις παλιές εγκαταστάσεις.

Ο Ηλίας όπως τον ήξεραν στην περιοχή, το τελευταίο χρόνο είχε βρει καταφύγιο στις παλιές εγκαταστάσεις του μπαρ, στην παραλία του Αγίου Κοσμά, όπου διέμεναν κι άλλοι άστεγοι, ανάμεσα τους κι ένας 39χρονος Ιρακινός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μετά την δολοφονία.

Οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως πρόκειται για προσωπικές διαφορές, που μάλλον έχουν προκύψει από την συμβίωση αστέγων στο συγκεκριμένο σημείο.

Και πράγματι ο «Αλί» εντοπίστηκε τα τελευταία 24ωρα, προσήχθη στα γραφεία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου ομολόγησε την πράξη του και την απέδωσε σε άμυνα μετά από επίθεση που δέχθηκε από το θύμα. Η δικογραφία σε βάρος του διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.