Έξι παραιτήσεις στην ΑΕΛ για το λάθος με το όνομα του Κούκλατζη στη φανέλα

Τα ονόματα του πιλότου που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Μιράζ και των δύο στρατιωτικώνπου κρατούνται στην Ανδριανούπολη αναγράφηκαν στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ΑΕΛ στο ματς με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, οι Θεσσαλοί υπέπεσαν σε γκέλα, καθώς το επώνυμο του Δημήτρη Κούκλατζη δεν ήταν γραμμένο ορθά. Στις φανέλες τυπώθηκε ως «ΚΟΥΛΑΤΖΗΣ», ξεχάστηκε δηλαδή το μεσαίο «κ».

Έτσι την Πέμπτη (19/4) το απόγευμα έγινε γνωστό με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι έξι στελέχη της ομάδας της Λάρισας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Έξι παραιτήσεις από τον αντιπρόεδρο και τον οικονομικό διευθυντή, μέχρι και τον φροντιστή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 19/4/2018 έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε με το τυπογραφικό λάθος στο επώνυμο του ενός στρατιωτικού στο μήνυμα της φανέλας στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ οι κάτωθι:

  1. Σωτήρης Μάρκου – Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ.
  2. Τάσος Χριστακόπουλος – Οικονομικός Διευθυντής, Γενικός Αρχηγός ΠΑΕ.
  3. Γιώργος Κούτρας – Υπεύθυνος Γραμματείας ΠΑΕ, Διαχειριστής εισιτηρίων.
  4. Άκης Θεοδωρούδης – Υπεύθυνος Γραφιστικών και Social Media, Marketing Assistant.
  5. Κώστας Κοταρέλας – Υπεύθυνος Queens Bar και προσωπικού ημέρας αγώνων.
  6. Κώστας Τσαρέας – Φροντιστής υλικού και ιματισμού ομάδας ανδρών».

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΕΛ, ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ, ΦΑΝΕΛΕΣ, ΠΑΙΤΗΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!