eξέλιξη-στην-υπόθεση-λεμπιδάκη-μειώ-6870
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.09.2017 | 09:09

Eξέλιξη στην υπόθεση Λεμπιδάκη – Μειώνουν τις «απαιτήσεις» τους οι απαγωγείς

Νέα δεδομένα δημιουργεί η τροπή που παίρνει η υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του επιχειρηματία και δείχνει, έστω και αμυδρά, ένα φως στην άκρη του τούνελ.

Όπως αναφέρει το Cretalive, οι απαγωγείς με νέο μήνυμα που έστειλαν στην οικογένεια του επιχειρηματία, έριξαν τις απαιτήσεις τους, από τα 30.000.000 στα 18.000.000 ευρώ, δείγμα πως και οι ίδιοι κατανοούν πως είναι αδύνατο πλέον να πάρουν τα χρήματα που απαιτούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, η οικογένεια του επιχειρηματία δεν έχει διαφοροποιηθεί από το ποσό που αρχικά είχε συγκεντρώσει, το οποίο δεν υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η μείωση των απαιτήσεων των απαγωγέων προς ένα ποσό που προσεγγίζει τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα, δείχνει πια εμφανώς πως και οι ίδιοι έχουν πειστεί πως η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα καν να πλησιάσει τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούσαν αρχικά, τα οποία ήταν 100 εκατ. Ευρώ.

Αντιδράσεις, έστω και ανεπίσημες από πλευράς της οικογένειας δεν υπάρχουν, ωστόσο είναι σίγουρο πως η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, από μια ομηρεία που μπαίνει σε λίγο στον 7ο μήνα της και που κρατά σε αγωνία όλη την κοινωνία και πρωτίστως την οικογένεια του επιχειρηματία που ζει απίστευτες στιγμές όλο αυτό το πολύχρονο διάστημα!