εξελίξεις-με-την-αρπαγή-του-6χρονου-εί-1025495
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.05.2022 | 21:53

Εξελίξεις με την αρπαγή του 6χρονου: «Είναι ευτυχισμένος στη Νορβηγία», λέει ο πατέρας του

Στη Νορβηγία φαίνεται πως βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ, που άρπαξε κουκουλοφόρος από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του στην Κηφισιά.

Πίσω από αυτήν την ενέργεια φαίνεται ότι βρίσκεται ο πατέρας του, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω επιστολής του στον συνήγορο της μητέρας. Ο Νορβηγός δικηγόρος του καταγγέλλει τη μητέρα για αρπαγή.

Ο πατέρας του 6χρονου υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες αυτές είναι των τελευταίων δύο ημερών και ότι ο μικρός είναι «ευτυχισμένος» στη Νορβηγία, με το αγοράκι να φωτογραφίζεται στη διάρκεια του ταξιδιού προς τη Νορβηγία και να χαμογελάει στον πατέρα του ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο ο μικρός Ράινερ παίζει με τα ξαδέρφια του.

«Το αγόρι είναι στο σπίτι του στη Νορβηγία. Επέστρεψε στο σπίτι του και επανενώθηκε με τους φίλους του, τον παιδικό σταθμό, επανενώθηκε με την οικογένειά του μετά από δύο χρόνια», λέει ο Skaj Haaheim, δικηγόρος του πατέρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα που μίλησε στο Star, ο 6χρονος βρίσκεται ήδη στην Νορβηγία από χθες το απόγευμα. Όπως ενημέρωσε με επιστολή τον δικηγόρο της μητέρας: «Το παιδί θα υποβληθεί σε υγειονομική εξέταση και οι νορβηγικές υπηρεσίες παιδικής προστασίας θα προσφέρουν υποστήριξη, εάν χρειαστεί, εάν υποδεικνύεται ότι το παιδί έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της απαγωγής».

Σημειώνεται πάντως, πως η γιαγιά και η θεία του παιδιού υποστηρίζουν πως ο άνδρας που εισέβαλλε στο σπίτι και άρπαξε το παιδί δεν ήταν ούτε ο πατέρας, καθώς αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα και θα τον αναγνώριζαν, αλλά ούτε και συγγενικό του πρόσωπο.

Σημειώνεται πως το διαβατήριο του 6χρονου είναι στα χέρια της μητέρας εδώ στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες από το Star, ο πατέρας μαζί με συγγενικό του πρόσωπο έβγαλαν το παιδί από την Ελλάδα με άλλο όνομα. «Γκουντμπράτσον Σβερνικολάι», ήταν τα στοιχεία στα ταξιδιωτικά έγγραφα του Ράινερ.