εξαρθρώθηκε-μεγάλη-σπείρα-αλλοδαπών-507444
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.07.2018 | 17:29

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα αλλοδαπών που διακινούσαν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Στην εξάρθρωση σπείρας αλλοδαπών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας τρία από τα μέλη της, ενώ αναζητούνται άλλα δύο, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Συνελήφθησαν, στις 9-7-2018 στην Αθήνα και στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρείς (3) αλλοδαποί, ηλικίας 18, 33 και 43 ετών, μέλη του κυκλώματος. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο (2) αλλοδαποί συνεργοί τους.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με την δράση της προαναφερόμενης εγκληματικής οργάνωσης, ύστερα από εκτεταμένες ενέργειες εξακριβώσεων, διασταυρώσεων στοιχείων, εντοπισμό χώρων αποθηκεύσεως ναρκωτικών και δημιουργίας προφίλ των εμπλεκομένων επετεύχθη ο εντοπισμός των ανωτέρω, διαπιστώθηκε η εγκληματική τους δράση και αποσαφηνίσθηκαν οι ρόλοι τους, κατά την αποθήκευση και την διακίνηση των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις έρευνες σε οικίες και χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -19- κιλών και -983- γραμμαρίων

Τρείς (3) ζυγαριές ακριβείας

Το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ

Οκτώ (8) συσκευές κινητών τηλεφώνων

Δεκατρία (13) κλειδιά οικιών

Σημειώσεις σχετικά με αγοραπωλησίες ναρκωτικών

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν σήμερα (10-7-2018) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».