Εξαρθρώθηκε κύκλωμα για νοθεία καυσίμων – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με 20 συλλήψεις

Στην εξάρθρωση κυκλώματος που πωλούσε παράνομα και νόθευε υγρά καυσίμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ, στο οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία συμμετείχαν πάνω από 70 άτομα που μετέφεραν, μάλιστα, ειδικούς διαλύτες από τη Βουλγαρία για να νοθεύουν τα καύσιμα.

Από αυτούς εχουν συλληφθει οι 20, ενώ ανάμεσα σε αυτά που έκανε η σπείρα ήταν και η παραβίαση του συστήματος εισροών-εκροών.

Κοινή συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί για το εν λόγω περιστατικό, σήμερα το απόγευμα στις 17:00, στο ισόγειο του υπουργείου Οικονομικών, από τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Βεσυρόπουλο, τον διοικητή της ΑΑΔΕ, Θοδωρή Αδαμόπουλο, τη γενική γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Αθηνά Καλύβα, τον προϊστάμενο της γενικής διεύθυνσης τελεωνείων, Κώστα Μουρατίδη και τον διοικητή της οικονομικής αστυνομίας, κ. Δουρβετάκη.

Σημείωνεται ότι προϊστάμενος της επιχείρησης ήταν ο διευθυντής της οικονομικής αστυνομίας, ταξίαρχος Μανώλης Δουρβετάκης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΟΘΕΙΑ, ΚΥΚΛΩΜΑ, ΚΑΥΣΙΜΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!