εξάρθρωση-σπείρας-στου-παπάγου-έκλε-1099968
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.11.2022 | 23:17

Εξάρθρωση σπείρας στου Παπάγου – Έκλεβαν καταλύτες αυτοκινήτων

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (27.11) τέσσερις νεαροί ως μέλη σπείρας που έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα στου Παπάγου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πρόκειται για τέσσερις νεαρούς, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για κλοπή καταλυτών από αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοιαφαίρεσαν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής και συνελήφθησαν.

Από την προανακριτική έρευνα της ΕΛΑΣ εξιχνιάστηκαν ακόμη πέντε περιπτώσεις αφαίρεσης καταλυτών από αυτοκίνητα, ίδιας μάρκας, που διαπράχθηκαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ίδια ημέρα, στην περιοχή του Παπάγου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.