εξάρχεια-με-κατάγματα-κομμένο-αυτί-ο-621957
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.04.2019 | 23:42

Εξάρχεια: Με κατάγματα & κομμένο αυτί ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε (βίντεο)

Με κατάγματα στα πλευρά και σοβαρά τραύματα στον αυχένα και το κεφάλι διακοσμήθηκε στο νοσοκομείο ο άνδρας που δέχτηκε επίθεση από 15 άνδρες στα Εξάρχεια επειδή φορούσε μπλούζα Macedonian Warriors.

Οπως αποκάλυψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του Alpha, ο άνδρας έχει σοβαρά κατάγματα στα πλευρά μετά την επίθεση αγνώστων στα Εξάρχεια και λείπει ένα μεγάλο μέρος από το αυτί του

Ο άνδρας αποκάλυψε πως την μπλούζα -εξαιτίας της οποίας δέχτηκε επίθεση- την είχε πάρει όταν ήταν μέλος της ομώνυμης λέσχης μοτοσικλετιστών.

Οπως διηγήθηκε ο 45χρονος, τον κλωτσούσαν 20-25 άτομα, ενώ εκείνος ήταν πεσμένος στο έδαφος. «Φοβήθηκα πολύ όταν είδα έναν άνδρα να βγάζει μαχαίρι» εξομολογήθηκε.

Επίσης, η σύζυγος του τραυματία ανέφερε πως λίγο πριν την επίθεση, η οικογένεια περπατούσε στον δρόμο αγκαλιασμένη. Μάλιστα οι άγνωστοι επιτέθηκαν και στον γιο του 45χρονου χτυπώντας τον στο αυτί, ωστόσο εκείνος πρόλαβε και τους ξέφυγε.

Σημειώνεται πως ο 45χρονος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τις πρώτες βοήθειες από όπου πήρε ήδη εξιτήριο.

«Τον δείραμε γιατί ανήκε σε ακροδεξιό σύλλογο μοτοσικλετιστών

Την ίδια ώρα, σε κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με την υπογραφή «Αντιφασίστες/στριες Αθήνας» οι δράστες του ξυλοδαρμού περιγράφουν από την δική τους σκοπιά το περιστατικό.

«Γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα άτομα ανήκαν στον ακροδεξιό σύλλογο μοτοσυκλετιστών Macedonian Warriors που έχει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, σύντροφοι έσπευσαν στο σημείο στο οποίο δειπνούσαν τα 3 ακροδεξιά απόβλητα, αποδεικνύοντας ότι τα αντανακλαστικά είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για φασιστοειδή που κυκλοφορούν ελεύθερα. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα αφού ο ένας εκ των 3 πήρε τα πόδια του στην πλάτη μαζί με τη γυναίκα η οπία εξαφανίστηκε και δεν πειράχτηκε, ενώ ο τρίτος έπεσε κάτω. Οι σύντροφοι έδειξαν στους φασίστες ότι δεν πρέπει και δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ».