«Με εξαπάτησε τηλεοπτική εκπομπή» – Σοβαρή καταγγελία 55χρονης

Την εξαπάτησή της από γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, καταγγέλλει στη «Σ» η 55χρονη Αγρινιώτισσα Μαρία Κατσίρα, με την υπόθεση μάλιστα να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, στις 3 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποίησε κλήση στην εν λόγω εκπομπή, πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να λάβει μέρος σε κλήρωση για έπιπλα αξίας 20.000 ευρώ.

Την επόμενη ημέρα, από την εκπομπή την ειδοποίησαν ότι ήταν αυτή που κέρδισε τα δώρα, με απαραίτητη όμως προϋπόθεση, να μεταβεί η ίδια στην Αθήνα και ειδικότερα στα στούντιο του καναλιού, ώστε να παρουσιαστεί στο κοινό προκειμένου να ταυτοποιηθεί και να αποδειχθεί ότι ήταν αυτή που κέρδισε, για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση από το κοινό.

Πράγματι, η Αγρινιώτισσα, μετέβη οικογενειακώς στην Αθήνα και στις 10 Φεβρουαρίου, εμφανίστηκε στην εκπομπή. Κάπου εκεί όμως ξεκίνησε η «Οδύσσεια» για την 55χρονη, καθώς τέσσερις μήνες μετά, η γυναίκα δεν έχει παραλάβει τα δώρα, ενώ οι υπεύθυνοι δεν απαντούν στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Μάλιστα μεταξύ του καναλιού και του επιχειρηματία επίπλων παρατηρείται πινγκ – πονγκ, με τον έναν να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον.

Η καταγγέλλουσα Μαρία Κατσίρα

Η γυναίκα, πέρα των δώρων τα οποία κέρδισε και δεν παρέλαβε ποτέ, υπέστη και οικονομική ζημιά τόσο από την συμμετοχή της στον διαγωνισμό μέσω της τηλεφωνικής κλήσης, όσο και από τα έξοδα που χρειάστηκε να δαπανήσει με την οικογένειά της, για την μετάβαση και διαμονή στην Αθήνα.

Για το λόγο αυτό, η 55χρονη απευθύνθηκε σε δικηγόρο αποφασίζοντας να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών διά του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού, του παρουσιαστή της εκπομπής και του εκπροσώπου της εταιρείας επίπλων.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, το βίντεο με την παρουσία της στην εκπομπή, όταν το αναζήτησε στο διαδίκτυο (youtube) διαπίστωσε ότι είχε «κατέβει»!

πηγή: sinidisi.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΛΗΡΩΣΗ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, 55ΧΡΟΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!