έξαλλος-ο-βαλλιανάτος-με-τον-καραγιάν-536367
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.11.2023 | 13:56

Έξαλλος ο Βαλλιανάτος με τον Καραγιάννη: «Θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα»

Έναν έντονο διάλογο είχαν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και Ανδρέας Καραγιάννης  με αφορμή την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

“Τι θα αλλάξει με το νέο νόμο;”, ρώτησε αρχικά ο Ανδρέας Καραγιάννης. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος έιχε δεχτεί προ δευτερολέπτων τον χαρακτηρισμό “πάπια” απάντησε «Θα σας τη σπάσει, γιατί θα είμαστε ίσοι και θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα»!

Λίγο αργότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος και ακτιβιστής πρόσθεσε: «Στην εξομολόγηση τι λένε οι ιερείς στα gay παιδάκια; Θέλετε να σας πω εγώ τι έλεγε ο Παΐσιος που είναι και άγιος; Σε εμένα τα έλεγε στο Άγιο Όρος. Έλεγε να κάνετε μετάνοιες, να κάνετε προσφορά, να μην ξαναδείτε τον άνθρωπο που αγαπάτε που πέθανε από AIDS. Να λέει αυτές τις παπ…ες ένας άγιος;».

Η τελευταία ατάκα που χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος εξόργισε τον Ανδρέα Καραγιάννη, ο οποίος σχολίασε: «Θα μας βγάλετε τον Άγιο Παΐσιο ότι έλεγε παπ…ες; Τι είναι αυτά που λέτε, κύριε; Άρα βγήκατε εδώ πέρα για να προσβάλλεται έναν άγιο εκατομμυρίων».

«Πήγατε εσείς στον Άγιο Παΐσιο να τον ρωτήσετε; Εγώ είχα τη χαρά – όχι την τιμή – και δεν είμαι ο πρώτος που τα λέει αυτά… αλλά ας επιστρέψουμε στο σήμερα», κατέληξε στο σχόλιό του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Λογομαχία Γρηγόρη Βαλλιανάτου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος καυγάδισε και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην ίδια εκπομπή, με αφορμή για αυτό που είπε ο Άγγελος Μπράτης ότι «οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλο να θαφτούν εκεί που πρέπει» και αργότερα Βαλλιανάτος – Μπογδάνος λογομάχησαν «άγρια».

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Γ. Β: Μην χοροπηδάτε με αυτό, δεν είναι θέμα δημοσκοπήσεων. Κύριε Μπογδάνε, συνειδητά παραπληροφορείτε. Το θέμα της υιοθεσίας είναι δικαίωμα του παιδιού και όχι δικαίωμα άλλων. Μη το λέτε και το ξαναλέτε. Το έχετε βγάλει από την κοιλιά σας, καλά κάνετε, αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι.

Το λέτε μόνος σας και το χαίρεστε. Δεν το είπε κανένας. Τα δικαιώματα του παιδιού συζητάμε, οι έρευνες για το παιδί συζητάνε. Δεν θα χωρίσουμε τα ζευγάρια τα στρέιτ επειδή δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Μας παραπληροφορείτε και θεωρείτε ότι είμαστε ηλίθιοι…

Κ. Μ: Σας ξαναλέω…

Γ.Β: Όχι, δεν μας ξαναλέτε, θα μας πείτε πρώτη φορά τώρα.

Κ.Μ: Σας ξαναλέω… Κατά πρώτον, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε επειδή διαφωνούμε.

Γ.Β: Θα μου επιτρέψετε να εκνευρίζομαι όποτε γουστάρω και όποτε σας βλέπω.

Κ.Μ: Δικαίωμά σας είναι, αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος.