έξαλλος-ο-μπέος-εισέβαλε-στο-εφετείο-α-134452
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.12.2017 | 14:33

Έξαλλος ο Μπέος: Εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών και έβρισε τον Γ. Γκιρτζίκη

Χαμός έγινε το πρωί της Τρίτης 5/12 στο Εφετείο Αθηνών, όπου διεξήχθη η δίκη του “Koriopolis” και παράλληλα συζητήθηκε η υπόθεση της «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ.

Ο Αχιλλέας Μπέος, που είναι κατηγορούμενος στη δίκη του “Koriopolis”, βρέθηκε στον πρώτο όροφο όπου ήταν συγκεντρωμένα τα κατηγορούμενα για την «κάρτα υγείας» μέλη των πρώην προηγούμενων διοικήσεων της ομοσπονδίας.

Μόλις αντίκρισε τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκη και παρουσία των υπόλοιπων συντελεστών της δίκης άρχισε να φωνάζει «για εργαλεία του συστήματος που δεν πρόσφεραν τίποτα στο ποδόσφαιρο» και να κατηγορεί του «Γκιρτζίκηδες» που ήταν συγκεντρωμένοι ότι πήραν λεφτά από το ποδόσφαιρο, δεν πρόσφεραν τίποτα και δεν πληρώνουν ούτε τους δικηγόρους τους.

Παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροιγια να ηρεμήσουν τον Μπέο ο οποίος αργότερα σε πηγαδάκια έλεγε ότι το εκνεύρισε η πληροφορία ότι τους δικηγόρους των κατηγορούμενων στην συγκεκριμένη υπόθεση τους πληρώνει η ΕΠΟ με απόφαση που πήρε η διοίκηση Γκιρτζίκη.

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι στις φωνές ακούστηκε και το όνομα κατηγορουμένου για την υπόθεση της «Συμμορίας» και η σύνδεση που είχε το προηγούμενο «σύστημα» μαζί του.