εξαγριωμένοι-οι-εργαζόμενοι-του-οασθ-362819
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.05.2022 | 11:23

Εξαγριωμένοι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ – Νέα 24ωρη απεργία 1 Ιουνίου

Σε νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ την ερχόμενη Τετάρτη, 1 Ιουνίου με τους ίδιους να δηλώνουν εξαγριωμένοι από τις άνευ λόγου καθυστερήσεις των αρμόδιων υπουργείων να βάλουν δύο τυπικές υπογραφές στα αιτήματά τους.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΘ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης τόνισαν ότι ο εμπαιγμός της κυβέρνησης συνεχίζεται εδώ και τρεις μήνες ενώ αυτήν τη στιγμή η αστική συγκοινωνία της πόλης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όχι μόνο με την έλλειψη 250 εργαζομένων που απαιτούνται για να κυκλοφορήσουν όλα τα αστικά και την ελλιπή συντήρηση των λεωφορείων αλλα και τις δυσάρεστες συνθήκες εργασίας.

“Την Τετάρτη 1 Ιουνίου προχωράμε σε 24ωρη απεργία ενώ δεσμευόμαστε την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων να μην απεργήσουμε ώστε να διευκολύνουμε τα παιδιά. Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορικών είπε ότι χρειάζεται τέσσερις ακόμη εβδομάδες για να εξετάσει τα αιτήματά μας. Αυτό το λέει από τον Φεβρουάριο και από τότε έχουν περάσει 3 μήνες”, ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας.

πηγή: thesstoday.gr