εξαφάνιση-18χρονης-από-του-ζωγράφου-70224
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.01.2023 | 13:19

Εξαφάνιση 18χρονης από του Ζωγράφου

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές, καθώς μία 18χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» πρόκειται για την Γεωργία – Δωροθέα Παπαμήτρου.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στις 29/12/2022, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ζωγράφου, το ενήλικο άτομο Παπαμήτρου Γεωργία Δωροθέα (Τέο) ,18 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικου ατόμου στις 31/12/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το ενήλικο άτομο Παμαμήτρου Γεωργία Δωροθέα (Τεο) έχει ύψος 1,61 μ., ζυγίζει 45 kg, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε μπουφάν με στάμπα κίτρινη , μαύρο παντελόνι, παπούτσια vans το ένα γκρι-μαύρο και το άλλο ασπρόμαυρο, φοράει γυαλιά μυωπίας και έχει αρκετά σκουλαρίκια στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.»

Screenshot 4