έβρος-άγριος-καβγάς-σε-καφενείο-νεκρό-576872
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2021 | 17:02

Έβρος: Άγριος καβγάς σε καφενείο -Νεκρός 76χρονος

Συνελήφθη νυχτερινές ώρες της 16/17-6-2021, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απλή σωματική βλάβη, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, σε καφενείο σε χωριό του Έβρου, ο δράστης μετά από διαπληκτισμό χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και το κεφάλι δύο ημεδαπούς, ηλικίας 69 και 76 ετών, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματισθεί και ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο δράστης απείλησε επίσης έναν ημεδαπό και προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από σχετική καταγγελία για το συμβάν πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.