eurovision-2019-φήμες-ότι-θα-ξαναδούμε-την-καλομοί-557417
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.11.2018 | 12:40

Eurovision 2019: Φήμες ότι θα ξαναδούμε την Καλομοίρα στην Eurovision

Ήταν το 2008 όταν η Καλομοίρα εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision με το « Secret Combination» και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Έντεκα χρόνια μετά και ενώ οι διεργασίες για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2019 είναι σε πλήρη εξέλιξη όλα δείχνουν πως η ΕΡΤ προσανατολίζεται σε συνταγή από τα παλιά για την εκπροσώπησή της στο Τελ Αβίβ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προσέγγισαν την Καλομοίρα – η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, την Παρασκευή (16/11) είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στον διαγωνισμό. Όπως αναφέρει το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, αλλά η Καλομοίρα επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Kalomira – My Secret Combination (Greece) Live 2008 Eurovision Song Contest

Η Καλομοίρα σε δηλώσεις τις πέρσι είχε πει πως βρισκόταν σε συζητήσεις και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2018, που διοργανώθηκε στη Λισαβόνα. «Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος, δεν νομίζω. Φέτος ήταν η επέτειος των δέκα χρόνων από τη συμμετοχή μου στη Eurovision και ήμασταν σε κάποιες αρχικές συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε».

Ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα διοργανωθεί στις 14, 16 και 18 Μαΐου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ με τη συμμετοχή 42 χωρών.