Έτσι θα είναι ο σταθμός Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 25 Μαΐου 2020 - 14:25
  • Comments Off

Ένα εντυπωσιακό βίντεο για τον σταθμό – μουσείο του μετρό στη Βενιζέλου, παρουσιάστηκε, κατά τη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Αττικό Μετρό ΑE στην Θεσσαλονίκη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, με την συμμετοχή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Νίκου Σταθόπουλο, του πρόεδρο της Αττικό Μετρό ΑΕ, κ. Νίκου Ταχιάου και του διευθύνοντος συμβούλου της Αττικό Μετρό κ. Νίκου Κουρέτα.

«Στο μετρό Θεσσαλονίκης στο σταθμό της Βενιζέλου η κληρονομιά και πολιτισμός της πόλης συναντούν το μέλλον. Με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη, με στόχο την πλήρη ανάδειξη και αξιοποίηση των πολύτιμων ευρημάτων της πολύχρονης ιστορίας μας προχωράμε στην συνύπαρξη του ιστορικού πολιτισμού και του πολιτισμού μιας σύγχρονης καλύτερης καθημερινότητας», τονίζεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, VIDEO


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!