έτσι-μοίρασε-την-περιουσία-του-ο-γιώργ-774798
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.12.2021 | 23:09

Έτσι μοίρασε την περιουσία του ο Γιώργος Τράγκας

Τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα, και πως αυτά θα μοιραστούν παρουσίασε η εκπομπή Super Κατερίνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα «ToSpirto».

Ειδικότερα, η βίλα στην Εκάλη, στην οποία ζούσε με την σύζυγό του, Μαρία, πηγαίνει στον μεγάλο του γιο, Γιάννη Τράγκα, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και φτιάχνει start up εταιρείες.

Ο μικρότερος γιος του, ο Φρέντυ, με τον οποίον ο Γιώργος Τράγκας είχε πει ότι είχαν τσακωθεί το τελευταίο διάστημα αλλά τον λάτρευε και τον αγαπούσε, θα αναλάβει να συντηρεί και να εκμεταλλεύεται μικρότερα ακίνητα που βρίσκονται στην περιφέρεια Αττικής και είναι του Γιώργου Τράγκα.

Η περιβόητη βίλα στη Μύκονο δεν πηγαίνει πουθενά, γιατί ο Γιώργος Τράγκας την ενοικίαζε τα καλοκαίρια. Έτσι πηγαίνει απλώς στον ιδιοκτήτη της.

Όσον αναφορά στα μετρητά, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα «ToSpirto» είναι εκατομμύρια και όχι χιλιάδες, φρόντισε να τα μοιράσει ισομερώς στη σύζυγό του και τους δυο γιους του και αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να ανοίξουν οι τραπεζικές του θυρίδες και να μοιραστούν και αυτές ισομερώς στη σύζυγο και τα παιδιά του.